If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз моята я взех и с всичко сменено и застраховки ми легна 10к. всичко работи, няма забележки на пръв поглед, двигателя е ОК, всичко...не смятам че даването на повече пари гарантира качествена покупка, поне не във всеки случай
успех в търсенето!
И сигурно е на 8 години...Всички би трябвало да знаете добре, че колкото по-нова толкова по-добра и затова е по-скъпа. Всичко друго е "гроздето е кисело"
И сигурно е на 8 години...Всички би трябвало да знаете добре, че колкото по-нова толкова по-добра и затова е по-скъпа. Всичко друго е "гроздето е кисело"
Тук не си прав брато,колкото по-нова толкова по-голям боклук е повярвай ми,изкарва 3 години и дотамДруг е въпроса че всеки иска по-нова кола,ма ко да се праи,дори и аз
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
да на 8 години е и като я вземах можах да огледам и други екземпляри на по 4-5 години...айде не ми хвалете такива кошници!!!
при покупка най-важно е да харесаш колата, да може да я огледаш при сигурен човек и да не дадеш много пари! въобще не съм гледал годината на производство като търсих кола. дали ще е 2000 или 2002 е АБСОЛЮТНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!
Тук не си прав брато,колкото по-нова толкова по-голям боклук е повярвай ми,изкарва 3 години и дотамДруг е въпроса че всеки иска по-нова кола,ма ко да се праи,дори и аз
За електрониката ширпотреба на Бош, която се монтира на всички марки автомобили е изписано много, ама старите каляски с годините ръждясват и се трошат още повече, така че аз предпочитам 2005-та пред 2001-ва, нищо че струват близо два пъти по-скъпо. Специално при 147/156/GT практиката е доказала, че годинките си казват думата по много категоричен начин Иначе всички щяхме да караме Голф 2-ка, който не се развалял щото бил стар
Момчета това е повече от логично от ясно по ясно е че е по добре да имаш по нова кола неуспорим факт и аз исках кола 2006 ама като нямах пари за такава какво да направя.....мен ако питате някой я е карал трошил и никой незнае какво е правено затова отиваш на магазина купуваш една кола чистак нова махаш наелоните от седалките и си ти 10 години
Comment